Renginio dalyvės atliko įvairias užduotis.

Kultūra

Ikimokyklinių įstaigų pedagogės susirinko į seminarą

Vaikų lopšelio-darželio ,,Saulutė“ pedagogės surengė seminarą apie emocinio vaikų intelekto ugdymą. Pasikalbėti ypač ak-tualia tema atvyko lektorės iš Kauno – UAB ,,Janida“ vadovė Inga Bružienė ir psichologė Laura Jazbutienė. Taip pat renginyje dalyvavo visų rajono ikimokyklinių įstaigų atstovai.

Seminaro dalyviai – per 40 rajono pedagogių – gilino žinias vaikų intelekto ugdymo klausimais, diskutavo apie tinkamos ikimokyk-linės ir priešmokyklinės grupės aplinkos sukūrimą, išmoko naujų relaksacinių žaidimų, sužinojo, kaip ugdant vaikus taikyti šviesos, smėlio, muzikos garsų, pasakų terapiją, kaip ugdytinius nuraminti, sudominti. Pedagogės seminare atliko įvairias užduotis prie šviesos dėžių, stalų, o savo kūrybinius gebėjimus pademonstravo kurdamos mandalas. Taip pat visos sužinojo, kokios ugdymo priemonės reikalingos darbui su vaikais, jas apžiūrėjo, tyrinėjo, išsiaiškino, kaip jas tinkamai panaudoti. Dalyvės patikino, kad įgytas žinias taikys praktiniame darbe.

Lopšelio-darželio ,,Saulutė“ direktorės pavaduotoja ugdymui Zita Padlipskienė, kuri papasakojo apie renginį, už pagalbą rengiant seminarą dėkinga rajono Švietimo centro metodininkei Ritai Steponavičienei.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas