Aktualijos

Nustatė pokalbių telefonais limitus

Rajono savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas pasirašė potvarkį dėl telefoninių pokalbių limito savivaldybės administracijos darbuotojams.

Savivaldybės administracijos direktoriui ir administracijos direktoriaus pavaduotojui per mėnesį pokalbiams telefonu galima išleisti iki 30 eurų. Pusę šios sumos leidžiama panaudoti už pokalbius savivaldybės administracijos fiksuoto ryšio telefonais, kitą pusę – už pokalbius tarnybiniais mobiliaisiais telefonais.

Skyrių ir poskyrių vedėjai, seniūnai kas mėnesį fiksuoto ryšio ir tarnybiniais mobiliaisiais telefonais iš viso gali „prakalbėti“ iki 10 eurų. Tokią pat sumą pokalbiams gali išleisti ir specialistai.

Įsakyme numatyta, kad darbuotojas, viršijęs limitą, skirtumą apmoka iš savo lėšų. Sąnaudos už papildomas paslaugas (išskyrus informacines paslaugas, susijusias su darbu) bei mobilųjį internetą neįskaičiuojamos į limitus. Darbuotojai, naudojantys sublokuotus fiksuoto ryšio telefonus, už atitinkamai viršytas per ketvirtį išlaidas, apmoka lygiomis dalimis iš savo lėšų.

Tokie pat limitai savivaldybės administracijos darbuotojams buvo nustatyti ir 2016 metais.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Praeivis :
    Labai gerai.Liks pašalpom.Savivaldybes darbuotojai iš kabinetu gali pajudeti link žmoniu.Padeti praktiškai šeimoms, vienišiems, mokykloms reikia susitikus diskutuoti kokia pagalba gali duoti, o ne telefonais skambinti
    • Anonimas :
      senai laikas

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas