Giedriaus AUGLIO nuotr.

Kriminalai, Naujausi

Šalia miesto tilto nuo kelio nuskriejo automobilis

Šeštadienio vakarą visos specialiosios tarnybos skubėjo prie pagrindinio miesto tilto per Šventąją – visai šalia jo nuo kelio nulėkė automobilis. 

Apie 18.30 valandą Bendruoju pagalbos telefonu buvo pranešta, kad kone nuo paties tilto nuskriejo automobilis. Į įvykio vietą išskubėjo medikai, policijos pareigūnai ir ugniagesiai. Jiems atvykus BMW markės automobilis buvo nusiritęs nuo skardžio ir gulėjo ant šono.

1990 metais gimusio jaunuolio vairuojama mašina važiavo Vilniaus gatve link miesto centro, kai priešais pasirodė ta pačia kryptimi važiuojantis šiuo metu Lietuvoje esančių vokiečių karių mikroautobusas „Volkswagen Transporter“. Lenkdamas kariškių mašiną BMW ją kliudė, buvo sumėtytas ir nulėkė nuo kelio.

BMW markės automobilio vairuotojas buvo neblaivus. Jam nustatytas 2,35 promilės girtumas. Iš transporto priemonės ištraukti joje buvusius žmones padėjo tie patys vokiečių kariai. Vieną taip pat girtą BMW keleivį medikai išvežė į ligoninę. Jis po apžiūros paleistas į namus. 

Vokietijos karių automobilis nukentėjo nežymiai. Specialiosios tarnybos avarijos vietoje darbavosi keletą valandų. Buvo atvykusi ir karo policija.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

[images type=“carousel“ cols=“five“ lightbox=“true“]

[image link=“11636″ image=“11636″]
[image link=“11634″ image=“11634″]
[image link=“11639″ image=“11639″]
[/images]

Palikite komentarą apie straipsnį

  • ABC :
    NEVISI GIRTI BUVO , O BETO ZURNALISTAS PATEIKIA ISKREIPYTUS FAKTUS
  • Anonimas :
    tave pati uzgrotu muset pats buvai gerai prisidirbes taip kad nereikia lot .
  • Anonimas :
    Mums prieš nosį jie praskrido, būtume pora sekundžių anksčiau važiavę, tai taipat riedėtume nuo šlaito! Trūksta žodžių ! Atsakomybės nulis. Girti vos ant kojų pastovėjo, keikėsi , ant visų į pagalbą atbėgusių. Gerai ,kad vokietukai kurie ten daugiausiai padėjo nesuprato jų kalbos ir nekreipdami dėmesio savomis jėgomis ištraukė ir vairuotoją. Gerai , kad pėstieji tuo metu nėjo. Degradai bukagalviai. Už grotų tokiuos !
  • Anonimas :
    eilini karta Bmw.
    • Anonimas :
      Nebuvo stotelės tai į upę taikė
      • Anonymous :
        Ne bmw kalti o asilai vairuotojai girti laksto.
  • Anonimas :
    Jau tik nereikia yra darbo tik dirbkit, užsienį gali viršvalandžius dirbti o lietuvoje negali parodykit darbdaviams kad galit geriau dirbt ir atlyginimai bus geresni, o dabar nieko nebaigę vinio įkalt nemoka, o nori algos didelės. Jei darbo nėra tai nereikia ryti kaip šunims, degradai.
    • ANO :
      Yra darbo lietuvoj bet kad ir kaip sunkiai jauni žmones (ne visi) dirba alga visvien yra susiktai maza taip kad nep**kit proto kad taip viskas cia grazu, manau ir pats(-i) esat prisirije ir vairave, o jei ne aciu dievui nes ir jums gali taip nutikt. o uzsieni ir be virsvalandziu algos zymiai didesnes nereikia p**tis kaip cia kad kazka uzdirbt
  • Praeivis :
    Prarade vilti del bedarbystes, dideliu mokesčiu ir darbdaviu išsidirbinejimo jauni žmones gere.Kraupu.Vokietijoje gyvenimo salygos daug geresnes todel Lietuviai pykti

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas