Asociatyvinė pixabay.com nuotr.

Nuomonių telefonas

Ukmergiškė išsakė mintis apie tvarką mieste

Daugiau nei keturis dešimtmečius mokytoja dirbusi ukmergiškė pasidalino mintimis apie pastarojo meto aktualijas ir tvarką mieste. „Ne kartą kėliau klausimą dėl atliekų konteinerių plovimo ir aikštelių tvarkymo. Reakcijos jokios. Konteineriai, kurie stovi prie daugiabučių, tokie purvini, kad sunku nusakyti, kokia jų spalva. Šiukšles nešu tik su pirštinėmis, nes baugu prie dangčių prisiliesti. O kas bus vasarą, kai lauke atšils? Ne ką geriau ir aikštelėse, kur jie stovi. Šios teritorijos paverstos šiukšlynais. Atvažiuoja automašina, ištuština konteinerius, o aplinkui besimėtančių šiukšlių surinkti nesivargina. Man nesuprantama, kad verslininkai, kurie iš to gyvena, nenori ne tik investuoti, bet ir piršto pajudinti. Dar keistesnė rajono valdžios pozicija. Kodėl niekas nepasirūpina įvesti tvarką? Kai atliekas rinko ukmergiškių bendrovės, tokios netvarkos tikrai nebuvo…“ – teigė moteris.

Kadangi rajono valdžia „miega“, ukmergiškė ketina rinkti gyventojų parašus ir kreiptis į Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą.

Norite pasidalinti savo mintimis ar sužinoti atsakymą į Jums rūpimą klausimą? Laukiame Jūsų laiškų el. paštu gzeme@gzeme.lt arba skambučių tel. nr. 8 605 19 277.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Klientas :
    Pašileje atkreipkite demesi.Keičiant baldus kur deti senus.Gerseniškiu gatve toli, o i kopustelius šiukšlevėžis neima sofu... .
  • Ona :
    Tarp Draugystės 62 ir Uosių 1, priešais namus, pradžioj kiemo, stovi visa eilė murzinų, aplūžusių konteinerių. Jie užstoja išvažiuojančioms mašinoms kelią ir ,,puošia,, vaizdą per langus. Nuo seno lietuviai laikėsi taisyklės tualetus, atmatų duobes įrengti nuošaliai, ne prie įėjimo. O čia - pačiam prieky. Turėjome svečių užsieniečių, tai ir stebėjosi, ir baisėjosi. Prie Uosių 3 ir 5 buvo panašiai, tai kažkaip nukėlė į pamiškę, aikštelę šiokią tokią įrengė. Padėtis su švara ir tvarka Ukmergėje apgailėtina, bet už tai mokesčius, vis pakeliamus, mokėt reikia...
  • Niekodieta :
    Norėčiau atkreipti valdžios dėmesį į gatvių valytojas - alkoholikes, kurios visa darbo laiką praleidžia rūkydamis arba ant suoleliu sėdėdamos. As taip suprantu valdžiai svarbu, kad jos yra darbo vietoje, o ką jos dirba nesvarbu.
  • Ukmergietis iki kaulu smegenu :
    Antraste daug zadanti,bet kalba tik apie konteinerius...Tokio šiukšlyno gimtajame mieste per 50 metų nebuvo!!!Visur gatvėse tik purvas ir šiukšlės.Tik centras šiek tiek valdžios panosėj švaresnis.Niekas neišveža nei kritusių lapų-stovi gyventojų maišai po kelis mėnesius,o į krūvas sugrėbtus lapus niekas neskuba išvežti, kol vėjai vėl neišnešioja.Norėčiau paraginti miesto galvas pėstute pasivaikščioti-kažin kaip jų drabužiai atlaikytų iš po mašinų ratų tykštanžius pyrvus-gatvių gi niekas nebešluoja.O gal kazkas su savo pareigom nesusitvarko,jei darbai taip prastai organizuojami.
  • Anonimas :
    Manome, kad tokie pinigai, imami už šiukšlių surinkimą, yra tiesiog absurdas! O pažiūrėjus (ir užuodus), kaip atrodo tie konteineriai - tiesiog eilinis žmonių apiplėšinėjimas...
  • Vai vai :
    A girdži Rolka nemiegok.
  • w :
    Nezinau kaip kituose mikrorajonuose, bet Pivonijoj atlieku rusiavimo konteineriu niekas neitustina daugiaun nei menesi. Stovi pilni, o salia ju stiklo tara metosi. Ukmergei gal jau nebepriklauso rusiuoti gamtos tausoti ???
    • Anonimas :
      Gryna teisybe parasyta Jei vairuotojams nepriklauso tvarkyti , o tik iskrauti siuksles, kodel savininkai neidarbina zmoniu, kurie tvarkytu aiksteles nors keleta kartu per savaite? Manau, kad tikrai vaizdas butu grazesnis nei dabar.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas