Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Ant automobilio kapoto vežiojosi negyvą katiną

 

Vasario 8-ąją tarp Ukmergės gyventojų socialiniuose tinkluose bei internetinėje žiniasklaidoje pasklido informacija apie tai, jog mieste važinėja tamsios spalvos BMW automobilis ir ant kapoto vežiojasi negyvą katiną.

Apie šį įvykį buvo pranešta policijai, gyventojai informavo, kad tądien,  13.30 valandą, matė šį kraupų vaizdą Maironio gatvėje. Vėliau pastebėta, kad negyvas katinas paliktas gulėti Vytauto gatvėje.

Rajono Policijos komisariate buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena pagal Administracinių nusižengimų kodekso 481 str. dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo.

Pareigūnai išsiaiškino, kad negyvą gyvūną ant BMW automobilio kapoto vežiojosi 23-ejų ir 24-erių metų Ukmergės miesto gyventojai.

Siekiant nustatyti gyvūno nugaišimo priežastį, katino gaišena buvo pateikta Nacionalinio maisto ir veterinarijos Rizikos vertinimų institutui. Gavus specialistų išvadas bus sprendžiama dėl galimybės pradėti ikiteisminį tyrimą pagal Baudžiamojo kodekso 310 str. dėl žiauraus elgesio su gyvūnais.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukm :
    Kur pavardes? Kas per isgamos cia tokie?
  • Jo :
    Kad,taip zmoniu mirties priezastis nustatynetu!
  • Ss :
    Kodel nera siu pusgaidziu pavardziu?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas