Vietoj šaligatvio pėstieji kartais renkasi apledėjusį takelį. AUTORĖS nuotraukos

Nuomonių telefonas

Skaitytoja: „Kodėl niekas nepasirūpina pabarstyti šaligatvius?“

„Per buto langą pamačiau, kad nugriuvo nuo Pivonijos prekybos centro į autobusų stotelę ėjusi sena moteris. Jai atsikelti niekaip nesisekė, tad padėti nuskubėjo mano 70-metis vyras. Bet ir jis močiutei negalėjo pagelbėti, nes aplinkui buvo labai slidu. Kodėl niekas nepasirūpina pabarstyti šaligatvius?“ – piktinosi į redakciją paskambinusi Vilniaus gatvės gyventoja.

UAB „Ukmergės paslauga“ direktorius Vytautas Masiukas patikino, jog įmonės prižiūrimoje miesto dalyje, į kurią patenka ir Vilniaus gatvė, šaligatviai yra pabarstyti.

„Pagal sutartį mes valome sniegą ir barstome smėlio mišiniu tik pagrindinių gatvių šaligatvius. Minėtoje vietoje mums privalu prižiūrėti šaligatvius palei Vilniaus gatvę, taip pat – autobusų stoteles. Tai ir darome. O praėjimų tarp namų, automobilių stovėjimo ir konteinerių aikštelių, gyventojų išmintų takų, kiemų mūsų įmonės valytojai nevalo ir nebarsto, nes šios teritorijos neįtrauktos į sutartį ir už tai mums nėra mokama. Jei būtų skiriama lėšų, galėtume prižiūrėti ir šias vietas“, – teigė vadovas.

Vis tik V. Masiukas pažadėjo nuvažiuoti į ukmergiškės minimą vietą. Grįžęs jis informavo, kad ledo ant Vilniaus gatvės šaligatvių nėra. Tačiau takas per pievą, kurį trumpindami kelią gyventojai išmynę nuo prekybos centro link stotelės – apledijęs.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas