L. Baublienė „Balttour 2017“ pristatė Ukmergės kraštą.

Aktualijos

Apie Ukmergę – tarptautinėje turizmo ir laisvalaikio parodoje Rygoje

Ukmergės turizmo ir verslo informacijos centras (TVIC) sėkmingai debiutavo tarptautinėje specializuotoje turizmo ir laisvalaikio parodoje „Balttour 2017“, kuri vasario 3–5 dienomis vyko Rygoje (Latvija).

Rygos tarptautiniuose parodų rūmuose „BTI“ rengiama „Balttour“ – populiariausia ir didžiausia turizmo paroda Baltijos regione, siūlanti išsamią informaciją apie naujausius sezono pasiūlymus keliautojams, įvairias pramogas lankytojams bei ypatingą dėmesį – profesionaliai auditorijai. Parodos organizatoriai kasmet siekia, kad paroda taptų ne tik startiniu naujo turistinio sezono signalu, bet ir pačiu prieinamiausiu, patraukliausiu renginiu turizmo industrijos gyvenime.

„Balttour 2017“ buvo išdėstyta daugiau kaip 470 ekspozicinių stendų, kur savo paslaugas pristatė apie 850 įmonių iš 41 pasaulio šalies. Per tris dienas paroda sulaukė daugiau nei 26 tūkstančių lankytojų – pavienių poilsiautojų, turistų ir turizmo pramonės profesionalų.

Ukmergės TVIC parodoje „Balttour 2017“ dalinosi vieną stendą su Lietuvos atstovais: Pakruojo verslo informacijos centru, Alytaus turizmo informacijos centru, Varėnos rajono savivaldybe, viešbučiais „Panorama hotel“ (Vilnius), „Alanga hotel“, „Palangos vėtra hotel“ ir „Amberton Green apartaments hotel“ (Palanga) bei Smiltynės jachtklubu.

Ukmergės TVIC išsiskyrė ryškiu raudonos spalvos „Ukmergės meniu“ plakatu, kviečiančiu parodos lankytojus užsukti į Ukmergę. TVIC direktorė Lina Baublienė visiems pristatė projektą „Ukmergės meniu“ ir „Ukmergės turizmo leidinį“, kuriame pateikiama išsami informacija apie lankomus turizmo objektus, edukacijas, apgyvendinimo vietas bei kasmet vykstančius tradicinius mūsų krašto renginius.

Pirmąją parodos dieną L. Baublienė sulaukė ir ukmergiškių palaikymo komandos. Pasakoti apie Ukmergę bei kviesti ją aplankyti TVIC vadovei padėjo atvykę rajono savivaldybės mero pavaduotoja Klavdija Stepanova, mero patarėja Laima Gambickienė bei Kultūros ir turizmo skyriaus vedėja Lolita Gerulskienė.

www.ukmerge.lt

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas