Asociatyvinė freeimages.com nuotr.

„Ir Lietuvoje gyventi gera!“, Jaunimas

Jau greitai – paroda „Studijos 2017“

Tūkstančiai abiturientų ir jaunų žmonių kasmet svarsto ir kuria ateities planus, ieškodami tinkamiausio sprendimo, kur mokytis. Jiems skirta tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda „Studijos“, vyksianti vasario 2–4 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“. Parodoje mokiniai bus supažindinami su studijų galimybėmis Lietuvoje ir užsienyje, reikalingiausiomis profesijomis ir specialybėmis, karjeros ir verslo perspektyvomis, stažuotėmis bei savanoryste.

Parodos moto – „Laisvė rinktis“. Tai galimybė savarankiškai ieškoti atsakymų, nebijoti iššūkių ir netradicinių sprendimų, drąsiai ieškoti savęs ir rinktis tai, ko nori.

Pagrindinė renginio tema – „Unikalusis aš“. Taip norima atkreipti dėmesį į vyresniųjų klasių moksleiviams itin aktualų klausimą „Kas aš esu?“ Moksleiviai mokyklose yra mokomi privalomų disciplinų, tačiau kreipiamas per mažas dėmesys į moksleivio kaip asmenybės ugdymą – neišmokę pažinti savęs, savo norų, stipriųjų ir silpnųjų pusių, moksleiviai sunkiai priima sprendimus dėl savo ateities.

2017 metų parodos tikslas – padėti atpažinti savo stipriąsias savybes, suteikti žinių, kaip jomis efektyviai pasinaudoti šiuolaikinėje socialinėje ir darbo aplinkoje, išsikelti tikslus ir auginti save kaip unikalią ASMENYBĘ.

„Studijos 2017“ – vieta improvizacijoms ir įvairioms nuomonėms. Bus diskutuojama temomis „Kaip formuoti asmenybę?“, „Bendraamžių įtaka asmenybės formavimuisi. Kaip nepasimesti?“, „Kas motyvuoja siekiant savo tikslų?“, „Ar aš esu toks, kokį mane mato kiti?“

 Paroda „Studijos“ kasmet plečiasi ir auga, pasipildo naujomis teminėmis erdvėmis, naujais renginiais. Jie užims visas „Litexpo“ konferencijų sales ir papildomas renginių erdves – idėjų inkubatorių, 3K, „Pažink save“ zonas, Inovacijų alėją, „Profesijos kalba“, „Verslas jauniems“ erdves.

Aktuali informacija bus pateikiama per tiesioginį bendravimą dalyvių stenduose, paskaitas, seminarus, neformalius susitikimus su mokymo įstaigų ir verslo atstovais, karjeros konsultantais, psichologais, moksleivių ir studentų organizacijų nariais, garsių žmonių patirtį siekiant tikslo, įkvepiančias sėkmės istorijas.

„G. ž.“ inform.

logo2

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas