Ukmergiškiai atsirevanšavo varžovams už pralaimėjimą pirmame rate.

Sportas

Pakartojęs lygos rekordą, „Olimpas“ nušlavė Plungę

Penktadienio vakarą nuo Ukmergės krepšinio fanų kilnojosi Technologijų ir verslo mokyklos sporto komplekso stogas. Ukmergės „Olimpo“ krepšininkai kovingose varžybose sutalžė Plungės „Olimpą“.

Nervingos ir nerezultatyvios pirmos rungtynių minutės išpranašavo viso mačo scenarijų. Po pirmųjų dešimties švieslentėje degė 12:11. Priekyje – Ukmergė.

Antras kėlinys taip pat buvo nerezultatyvus. Sužaidus pusę mačo ukmergiškiai pradėjo eiti pergalingo žaidimo keliu ir pirmavo 30:19. Sirgaliai juokavo, kad toks rezultatas turėtų būti po vieno kėlinio, o ne po dviejų.

Trečiame kėlinyje abi komandos toliau gynėsi geriau nei puolė, o ukmergiškiai pranašumą padidino dviem taškais. Visišką dominavimą Ukmergės „Olimpas“ parodė ketvirtame kėlinyje. Plungiškiams buvo užkirsti visi keliai link krepšio ir per ketvirtį varžovai pelnė vos tris taškus. Triuškinančią pergalę rezultatu 61:34 iškovojęs „Olimpas“ atsirevanšavo varžovams už pralaimėjimą pirmajame rate. Negana to, komanda, praleidusi vos 34 taškus, pakartojo Regionų krepšinio lygos rekordą.

Daugiausia – 14 – taškų ukmergiškių gretose pelnė Eduardas Rogačiovas. Puolėjas taip pat atkovojo 16 kamuolių.

Varžovų komandoje po 9 surinko Deividas Rasys ir Eimantas Žilius.

Dainiaus VYTO nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas