AUTORIAUS nuotr.

Kriminalai

Gaisro pavojus buvo netikras

Šaltą ketvirtadienio naktį gausus būrys ugniagesių išskubėjo į Ukmergėje esančią Purienų gatvę. Buvo pranešta, kad čia dega namas.

Gaisrinių mašinų kolona patraukė ne vieno miestelėno dėmesį. Ugniagesiams atvykus į nurodytą vietą paaiškėjo, kad iškvietimas nepagrįstas. Bendruoju pagalbos telefonu paskambinusį žmogų, matyt, išgąsdino gana gausiai per namo kaminą besiveržiantys dūmai ir pastebėta viena kita žarija.

„Laimei, jokio pavojaus nebuvo. Turėjome progą pasitikrinti, ar per šalčius gerai važiuoja mūsų transporto priemonės“, – juokavo Vilniaus APGV Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Dainius Vyšniauskas.

Jis pažymėjo, jog labai dažnai pasitaiko atvejų, kai ugniagesiams skubant į iškvietimus iš paskos savo automobiliais atseka gausi smalsuolių „delegacija“. Viršininkas prašo, kad norintys pasidomėti ir pasižiūrėti, kas vyksta, automobilius paliktų tolėliau ir iki vietos ateitų pėsčiomis. „Kartais pro smalsuolių mašinas negali privažiuoti kiek vėliau atvykstantys mūsų ekipažai“, – sakė D. Vyšniauskas. Taip pat jis priminė, kad gyventojams nevalia peržengti ir pavojingą teritoriją apjuosiančios „Stop“ juostos.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas