Asociatyvinė nuotrauka.

Kriminalai

Sučiuptas sukčiavimu Ukmergėje įtariamas vilnietis

Gruodžio 23-ąją ukmergiškius atakavo telefoniniai sukčiai. Vienas jų, paprastai ateinantis paimti pinigų, vadinamosios „kojos“, buvo sučiuptas policijos.

Pasak Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistės Astos Krogertienės, pagyvenusiems žmonėms skambino vyriškis, kuris prisistatydavo policijos darbuotoju, kartais konkretaus pareigūno vardu ir pavarde. Jis pirmiausia teiraudavosi, ar žmogus jau gavo pensiją. Tuomet aiškindavo neva į apyvartą pateko labai daug padirbtų eurų, tikindavo, kad pinigus reikia patikrinti, ir pridurdavo, jog netrukus dėl to pas juos užeis pareigūnas.

Apie tokį atvejį praėjusį penktadienį ir buvo pranešta policijai. Pareigūnai, atvykę nurodytu adresu, netrukus prie laiptinės sulaikė įtariamąjį. Paaiškėjo, jog tai Vilniuje gyvenantis 28-erių vyras, neseniai sugrįžęs iš įkalinimo įstaigos, ne kartą teistas už sukčiavimą.

Šiam asmeniui pareikšti įtarimai dėl nusikalstamos veikos, įvykdytos gruodžio 12-ąją. Tądien pas vieną garbaus amžiaus moterį sukčius taip pat buvo atvykęs „patikrinti“ pinigų. Susišlavęs nuo stalo 965 eurus, vyriškis pasišalino, pasipriešinusiai moteriškei papurkšdamas į veidą ašarinių dujų.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas