Giedriaus AUGLIO nuotr.

Nuomonių telefonas

Skaitytoja: „Kodėl šaligatviai nėra tinkamai prižiūrimi?“

Antradienį „Nuomonių telefonu“ paskambino skaitytoja, kuri išreiškė nepasitenkinimą dėl miesto šaligatvių valymo. Ji pasakojo, jog tądien, apie 7 valandą ryto, pėsčiomis ėjo Kauno gatve. Nors sniegas buvo nuvalytas traktoriuku, danga buvo labai slidi. Moteris teigė du kartus griuvusi, matė, kaip kiti žmonės griuvinėja: „Kodėl šaligatviai nėra tinkamai prižiūrimi? Kodėl nesutikau nė vieno darbuotojo, kuris valytų juos bei pabarstytu smėliu ar druska?“

Susisiekėme su mieste šaligatvius prižiūrinčia UAB „Ukmergės versmė“. Jos atstovas mus nukreipė pas subrangovą – UAB „Ukmergės paslauga“. Šios įmonės darbų vadovas Povilas Skapas teigė, kad lapkričio 29 dieną, gausiai sningant, Kauno gatvės šaligatviai ir kitos teritorijos buvo pradėtos valyti traktoriukais apie 3.30 valandą. Valytojos, dirbančios rankiniu būdu, savo darbą pradėjo 5 valandą ryto.

„Traktoriukams nuvalius šaligatvius, valytojos turi rankiniu būdu baigti valyti pėsčiųjų perėjas, autobusų stoteles bei dangą pabarstyti smėlio-druskos mišiniu. Technika ir valytojos nespėjo visų teritorijų sutvarkyti, todėl kai kuriose vietose galėjo būti slidu. Ateityje, esant tokioms sudėtingoms sąlygoms, teritorijos valymui pasiųsime daugiau žmonių“, – patikino P. Skapas.

Norite pasidalinti savo mintimis ar sužinoti atsakymą į Jums rūpimą klausimą? Laukiame Jūsų laiškų el. paštu gzeme@gzeme.lt arba skambučių tel. nr. 8 605 19 277.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • pescioji :
    Siandien 11 val Deltuvos gatves saligatvis tai kaip ciuozykla ,tai irgi nespejo.
  • pescioji :
    Siandien 11 val Deltuvos gatves saligatvis tai kaip ciuozykla ,tai irgi nespejo.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas