Sportas

Pirma pergalė išsprūdo

Kalbos apie tai, kad Ukmergei Lietuvos moterų krepšinio lygoje atstovaujanti „Vilkmergės“ komanda sustiprėjo ir yra pajėgi kovoti dėl pergalių, nėra iš piršto laužtos. Tą merginos įrodė šeštadienį.

Dar nė vienos pergalės neturinti, tačiau sustiprėjusi „Vilkmergės“ ekipa namuose priėmė „Šiauliai-Universitetą“. Į rungtynes atėjusiems žiūrovams tikrai neteko nuobodžiauti. Ukmergiškės iš karto „užkūrė pirtį“ varžovėms ir ilgą laiką iniciatyva priklausė būtent mūsų krepšininkėms. Po pirmo kėlinio merginos pirmavo 16:11. Vėliau rezultatas krypo tai vienos, tai kitos komandos naudai, o prieš lemiamą ketvirtį šiaulietės buvo priekyje dviem taškais (45:47).

Deja, „Vilkmergės“ merginoms koją pakišo prastai sužaistos paskutinės dešimt minučių. Jų metu varžovės pasileido į priekį ir pirmavo net 17 taškų skirtumu. Pasivyti jų jau nebebuvo įmanoma. Galutinis mačo rezultatas – 63:75 viešnių naudai.

Nors skirtumas dviženklis, tai buvo mažiausias ukmergiškių pralaimėjimas šiame LMKL sezone. Po aštuonių susitikimų „Vilkmergė“ išlieka be pergalių ir užima paskutinę, septintą vietą.

Kitas rungtynes ukmergiškės žais penktadienį Kaune prieš „Aistes-LSU“.

Dainiaus VYTO nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas