Asociatyvinė nuotr. Pixabay.com nuotr.

Nuomonių telefonas

„Kodėl elektros stulpai keičiami atvėsus orams, vėlyvą rudenį?“

Linų gatvėje nuo lapkričio vidurio dienos metu išjungiamas elektros tiekimas, nes keičiami elektros stulpai. Šioje gatvėje gyvenantis vyriškis bėdojo, kad dėl to elektra šildomi gyvenamieji namai per dieną atvėsta, nebūna karšto vandens, susiduriama su kitais nepatogumais. Skaitytoją domino, kodėl stulpai keičiami atvėsus orams, vėlyvą rudenį, negi darbų nebuvo galima atlikti vasarą, ankstyvą pavasarį?..

AB „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) Komunikacijos skyriaus atstovas ryšiams su visuomene Martynas Burba informavo: „Linų gatvėje pagal investicijų planą atnaujiname elektros tinklų įrenginius. Projekto tikslas – užtikrinti saugų elektros tinklo darbą ir patikimą elektros skirstymą. Nusidėvėjusius tinklo įrenginius keičiame modernia įranga, kuri yra patikimesnė ir efektyvesnė. Užbaigus projektą, pagerės teikiamų paslaugų kokybė, išaugs elektros tiekimo patikimumas minėtoje gatvėje. Atlikdami darbus ESO skirstomųjų tinklų objektuose laikomės griežtų darbų saugos reikalavimų: rūpindamiesi darbuotojų, rangovų ir klientų saugumu, tokių darbų metu laikinai nutraukiame energijos tiekimą. Suprantame, kad tai sukelia nepatogumų, tačiau visada siekiame apie planuojamus darbus iš anksto informuoti klientus SMS žinute ir el. laišku, kad būtų galima tinkamai pasiruošti laikinam elektros tiekimo nutrūkimui. Jeigu gyventojai nėra pateikę kontaktinių duomenų arba nori juos atnaujinti, kviečiame tai padaryti patogiausiu būdu: prisijungti prie asmeninės paskyros savitarnos portale www.manogile.lt ir patikslinti savo duomenis.“

Norite pasidalinti savo mintimis ar sužinoti atsakymą į Jums rūpimą klausimą? Laukiame Jūsų laiškų el. paštu gzeme@gzeme.lt arba skambučių tel. nr. 8 605 19 277.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • linų gatvės gyventojas :
    labai išsamus atsakymas
  • linų gatvės gyventojas :
    labai išsamus atsakymas
  • Anonimas :
    Į klausimą taip ir neatsakyta.. :)
  • Anonimas :
    Į klausimą taip ir neatsakyta.. :)

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas