Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Suimtas sūnaus nužudymu įtariamas 22-ejų vyras

Trečiadienį Pašilės kapinėse palaidotas lapkričio 14-ąją miręs vos metukų sulaukęs vaikelis. Po laidotuvių kapinėse policija sulaikė jo tėvą (g. 1994 m.). Jam įtarimai pareikšti pagal Baudžiamojo kodekso 129 str. 1 ir 3 dalis – savo artimo šeimos nario nužudymu. Penktadienį Apylinkės teismas sankcionavo jo suėmimą.

Pirminiais atliktos ekspertizės duomenimis, mažylio mirtis – smurtinė. Spėjama, kad vaikas buvo mušamas, todėl patyrė sunkią kepenų traumą.

Į Vilniaus gatvėje gyvenusios šeimos namus greitosios pagalbos medikai buvo iškviesti pirmadienį, apie 14 valandą. Atvykę jie konstatavo berniuko, kuriam kiek daugiau nei metukai, mirtį. Pirminės apžiūros metu ant vaiko kūnelio smurto žymių nebuvo matyti, tačiau jau tuomet įtarta, kad prie šios nelaimės galėjo prisidėti mažylio tėvas.

Kaip po šio įvykio „Gimtąją žemę“ informavo rajono savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos ir socialinės paramos skyriaus vedėja Asta Leo-navičienė, pastaroji šeima, kuri neteko vaikelio, skyriaus darbuotojams buvo žinoma. Ji stebėti pradėta dėl to, jog pirmasis mažylis gimė, kai jo motina dar buvo nepilnametė. Tuo metu, kai įvyko ši nelaimė, moters nebuvo namuose, ji gulėjo ligoninėje, nes yra pagimdžiusi trečią vaiką. Moteris iki šiol yra gydymo įstaigoje. Ji buvo išleista į sūnaus laidotuves, po kurių grįžo į ligoninę.

Pasak A. Leonavičienės, mažylio netekusios moters nutarta dar neišleisti iš ligoninės, ją lanko psichologai. Vyriausią sūnelį, kuriam dar nėra trejų metų, šiuo metu prižiūri tėvo mama. Šalia gyvena ir kita vaiko močiutė. Po nelaimės moterys pasakojo, kad pačios bandė anūkėlį gaivinti, be to, kaltino greitosios pagalbos medikus, neva šie ilgai neatvažiavo.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Deja :
    Teisybe raso
  • Anonimas :
    dieve iskur tiek ziaurumo :(
  • Anonimas :
    ziaru lb
  • Anonimas :
    :(
  • Gėda :
    Kaip visada vaikų teisės rodo savo profesionalumą.
  • Anonimas :
    Zinot varda,pavarde kas ?
    • Anonimas :
      zinom ir ka neteisybe cia raso

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas