Asociatyvinė nuotrauka. Dainiaus VYTO nuotr.

Kriminalai

Mirė namuose su tėvu paliktas vaikas

Lapkričio 14-oji atnešė nelaimes į dviejų ukmergiškių šeimas. Tądien konstatuota vos metukų ir mėnesio sulaukusio vaikelio mirtis, kitą mažylį dėl namuose patirto kaukolės lūžio teko skubiai gabenti į Vilniaus Santariškių klinikų vaikų ligoninę.

Pirmadienį į gydymo įstaigą iš namų, esančių Ukmergėje, Anykščių gatvėje, buvo atvežtas kelių mėnesių kūdikis. Įtarus kaukolės lūžį apie 14.45 valandą berniukas pervežtas į Vilniaus gydymo įstaigą. Sostinės medikai apie šį įvykį pranešė policijai.

Tą pačią dieną, apie 14 valandą, greitosios medicinos pagalbos brigada skubėjo į Vilniaus gatvę. Nuvykę pas kvietusią šeimą medikai konstatavo berniuko, kuriam kiek daugiau nei metukai, mirtį. Pirminiais duomenimis, ant vaiko kūnelio smurto žymių nebuvo.

Kaip „Gimtąją žemę“ informavo rajono savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos ir socialinės paramos skyriaus vedėja Asta Leonavičienė, pastaroji šeima, kuri neteko vaikelio, skyriaus darbuotojams buvo žinoma. Ji stebėti pradėta dėl to, jog pirmasis mažylis gimė, kai jo motina dar buvo nepilnametė. Tuo metu, kai įvyko nelaimė, moters nebuvo namuose, ji gulėjo ligoninėje, nes yra pagimdžiusi trečią vaiką. Mažylius tuo metu prižiūrėjo jų tėvas, moters sugyventinis. Vyras ir iškvietė medikus. Įvykio aplinkybes aiškinasi policija, pradėjusi ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Kodėl sveikas iki šiol buvęs berniukas netikėtai mirė, paaiškės atlikus medicininę ekspertizę. Pirminiais duomenimis, vaikas patyrė vidinę traumą.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    :(((
  • nijolins :
    Siaubinga
  • Anonimas :
    Keliu menesiu mazylis? Vaikui vos ne metukai...
  • Anonimas :
    Kiek zinau kad truko kepenys jei nemaisau, nes trenke tevas ir isiliejo kraujas... ziauru...
  • Anonimas :
    Žiauru,kaip taip vyksta šeimose.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas