Aktualijos

Pasirink globoti. Viktorijos ir Evaldo istorija

Sigita BAKANAUSKIENĖ

Mokytoja Viktorija viena išaugino dukrą, kuriai jau buvo per dvidešimt metų. Su vyru gyventi nesisekė, tai be didelio skausmo jie pasuko skirtingais keliais. Vyras pradžioje dar lankė dukrą, o vėliau visai dingo iš jų gyvenimo.

Kuomet Ina išvyko mokytis, Viktorijai dienos tiesiog tapo nuobodesnės.

Evaldas dirbo socialiniu darbuotoju vaikų globos namuose. Vedęs nebuvo, tačiau ilgametė draugystė su Greta baigėsi skyrybomis. Darbe Evaldas turėjo draugą – trimetį Gabrielių. Mažylis labai mylėjo Evaldą, darbo laiku tiesiog visą laiką buvo šalia jo.

Viktorija su Evaldu buvo, kaip įprasta sakyti, „pažįstami iš matymo“.

Mokytojų dienos minėjime tiesiog atsisėdo vienas šalia kito. Ir tai buvo naujos istorijos pradžia.

Santykiai vystėsi labai gražiai ir du brandaus amžiaus žmonės pamilo vienas kitą. Evaldas vis užsimindavo Viktorijai, kad turi vieną paslaptį, bet kokią, vis nutylėdavo.

Evaldas nutarė pasipiršti Viktorijai. Bet prieš pasipiršdamas atskleidė ir savo didžiąją paslaptį. Darbe jau treti metai jis turi savo draugą Gabrielių, kuriam greit bus ketveri. Ar sutiktų Viktorija tekėti už vyro, kuris kartu atsivestų į naują šeimą ir mažylį iš vaikų namų?

Evaldas su Viktorija susituokė. Tuomet susitvarkė įvaikinimo dokumentus.

Atėjus pirmosioms naujos šeimos šv. Kalėdoms, prie stalo sėdėjo keturi laimingi žmonės. Viktorija priėmė jai pasiūlytą gyvenimo iššūkį – priimti į savo gyvenimą dvi meiles – nuostabų vyrą ir kažkieno paliktą mažą berniuką. Dukra Ina sakė, kad mamai labai pravartu prieš tampant močiute paauginti savu tapusį mažąjį Gabrielių…

Jeigu jus domina globos ar įvaikinimo temos, turite neatsakytų klausimų, kreipkitės į Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro direktorę arba skambinkite tel. (8 340) 63 561, rašykite el. paštu: s.bakanauskiene@ukmerge.lt .

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas