Asociatyvinė nuotrauka. Giedriaus AUGLIO nuotr.

Kriminalai

Patikėjo išgalvota istorija ir prarado pinigus

Spalio 29-ąją, apie 11 valandą, ukmergiškei (g. 1948 m.) į laidinį telefoną paskambino moteris, kuri prisistatė jos drauge, ir, papasakojusi graudžią istoriją, apgaule išviliojo per 5 000 eurų.

„Draugė“ telefonu guodėsi, kad pereidama kelią ne pėsčiųjų perėjoje kalbėjo telefonu ir nepastebėjo atvažiuojančio automobilio. Jo vairuotojas, norėdamas išvengti susidūrimo, staiga pasuko vairą ir kažkur atsitrenkė. Įvykio metu jai neva lūžo ranka, o to automobilio vairuotojas patyrė galvos traumą. Kaip teigė skambinusioji, nukentėjusiam vyrui lūžo kaukolės kaulai, todėl reikalinga operacija. Vadinamoji draugė sakė, jog dabar reikia pinigų ne tik daktarams, bet ir vairuotojo sūnui, kad jis apie įvykį nepraneštų policijai.

68-erių ukmergiškė patikėjo pasakojimu ir į nurodytą banko sąskaitą pervedė 3 190 eurų. Vėliau „draugė“ vėl paskambino ir paprašė dar pinigų. Apie 21.30 valandą pas moterį į namus atėjo nepažįstamas vyras, kuriam ji padavė 2 000 eurų.

Po poros dienų, spalio 31-ąją, apie 9 valandą, pareiškėja pati paskambino draugei ir pasiteiravo, kaip ji laikosi. Po pokalbio ukmergiškė suprato, kad buvo apgauta sukčių. Klausydama draugės patarimo nukentėjusioji dėl apgaulės kreipėsi į policiją.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas