Sportas

„Spartakas“ su savais sirgaliais atsisveikino iškovodamas pergalę

Šeštadienį Ukmergės „Spartakas“ žaidė paskutines namų rungtynes 2016 metų Lietuvos futbolo federacijos III  lygoje. Atsisveikinimas su sirgaliais pavyko – iškovota pergalė prieš  Vilniaus „Kruša-Basica“ rezultatu 4:1.

Nors rezultatas iš pirmo žvilgsnio atrodo triuškinantis, rungtynės ukmergiškiams toli gražu nebuvo tik lengvas pasivaikščiojimas. Svečiai 24 minutę pirmieji pelnė įvartį ir privertė šeimininkus nejuokais paprakaituoti. Rezultatą „Spartakui“ pavyko išlyginti tik pirmojo kėlinio pabaigoje, kai po Tomo Bielicko perdavimo pasižymėjo Žydrūnas Keblas.

Kovingoje antroje varžybų pusėje vyko lygi kova, tačiau pranašumą visgi pavyko įgyti ukmergiškiams. 70 minutę po to paties T. Bielicko perdavimo įvartį pelnė Laurynas Liausas. Varžovai nebuvo linkę susitaikyti su tokia situacija ir užsipuolė teisėją, kuris vieną iš jų už kalbas išvijo iš aikštės.

Turėdami vieno žaidėjo pranašumą ir pasiekę teigiamą rezultatą ukmergiškiai galėjo lengviau atsikvėpti, tačiau įtvirtinti pergalę pavyko tik mačo pabaigoje. Tai padarė prieš tai komandos draugams rezultatyvius perdavimus skirstęs T. Bielickas. 85 minutę jis įmušė trečią komandos įvartį, o 90-ą pridėjo ir ketvirtą.

Po šios pergalės „Spartako“ laukia paskutinės sezono rungtynės Vilniuje prieš jau iš lentelės dugno pakilti šansų neturinčią „Olimpijos“ komandą. Kaip jau esame rašę anksčiau, ukmergiškiai yra užsitikrinę mažiausiai trečią vietą, tačiau dar galima pasvajoti ir apie antrą. Tam reikia įveikti paskutinius varžovus ir kad dabar antri esantys „Granitas“ pralaimėtų paskutines savo varžybas. Įvarčių santykis nieko nelems, nes juos ukmergiškiai abu kartus įveikė tarpusavio varžybose.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas