Finalinio ketverto dalyvės.

Sportas

Mažojo futbolo čempionate – bronzos medaliai

Spalio 15-ąją pasibaigė Lietuvos mergaičių 7×7 čempionatas, kuriame susirungė 2005 m. gimusios ir jaunesnės mergaitės. Finaliniame keturių komandų etape žaidė Kauno FM „Tauras“, Gargždų „Banga“, Vilniaus MFK „Žalgiris“ ir Ukmergės SC.

Prieš finalinį etapą kaunietės buvo surinkusios 20 taškų, vilnietės – 17, ukmergiškės į finalą atsivežė 14 taškų kraitį, o gargždiškės turėjo 4 taškus.

Lemiamą varžybų dieną kaunietės ir vilnietės įveikė savo varžoves ir surinko papildomus 6 taškus. FM „Tauras“ ir MFK „Žalgiris“ tarpusavyje sužaidė taikiai 1:1, tad kaunietės išlaikė 3 taškų persvarą ir iškovojo pagrindinį turnyro trofėjų, o vilnietės – sidabro medalius. Ukmergiškės finaliniame etape iškovojo pergalę 5:1 prieš „Bangą“ ir pelnė bronzos medalius.

Geriausios pozicijų žaidėjos: vartininkė – Augustė Palaitytė (Kaunas), gynėja – Kamilė Ivanovaitė (Ukmergė), saugė – Ieva Daubarytė (Vilnius), puolėja – Ema Kriaučiūnaitė (Kaunas).

Geriausios komandų žaidėjos: Austėja Truklicaitė (Kaunas), Meida Proscevičiūtė (Ukmergė), Atėnė Streckytė (Gargždai), Sniežana Kazarina (Vilnius).

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas