Įvykio vietoje.

Kriminalai, Naujausi

„Lexus“ nušlavė kelią pastojusį „Mitsubishi“

Pirmadienį ramų Krekšlių mikrorajono gyvenimą sudrumstė stiprus smūgio garsas. Nuosavų namų kvartale susidūrė automobiliai.

Apie 15.30 valandą Bendruoju pagalbos telefonu buvo pranešta, kad Krekšlių gatvėje, ties 3 numeriu pažymėtu namu, įvyko avarija. Atvykę medikai ir policijos pareigūnai išvydo sumaitotus automobilius.

Paaiškėjo, kad „Mitsubishi Colt“ vairuotojas, važiuodamas šalutine Klevų gatve, nepraleido pagrindine Krekšlių gatve važiavusio „Lexus“. Smūgis buvo toks stiprus, kad mašinos apsisuko ir sustojo šalia vieno iš gretimų namų tvoros.

Abu vairuotojai važiavo vieni, juos greitosios medicinos pagalbos automobiliu medikai išgabeno į ligoninę. Laimei, nė vienas stipriai nenukentėjo ir po apžiūros buvo paleisti namo. Abu vairuotojai buvo blaivūs.

AUTORIAUS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Sofija :
    A Jėzau, laksta su sava tais automobiliais visur kur tik gali, nemoka net suvairuot normaliai. Mano jaunystėj kai visi su arkliu ir vėžimais keliavo jokių avarijų nebuvo. Atimti iš tų ralistų teises reikia!
  • marelis :
    Šiaip tai lexus tikrai viršijo greiti nes jei būt važiaves leistinu tai tikrai nebūtų taip susimaitoje. Aš irgi esu tokioje pačioje situacijoje atsitrenkes i auto kuris išlindo iš šalutinio ir tokiu dideliu apgadinimų nebuvo apart man sulūžo priekinis buferis o kaltininkui išlūzo ratas ir viskas,o be to likom stovėti ant kelio susiglaudusiai automobiliais ir tiek nes mano greitis buvo apie 55km/h. Očia aiškiai matyti kad lexus ne mažiau 80-90 km/h lėkė.
    • Uohaha :
      Ot ekspertu kiek daug yra jo pa pa ... O tai jeigu masina apvirtus butu vadinasi lektu 150 km/h ? Kiekviena situacija yra individuali gali vaziuoti an 40 o masina gali sudauzyt taip kad nurasys ja. Sesk vaziuoti i moskviciu tai varysi kaip tankas nes kebulo blekos stiprios o loti nezinant kaip ir taikyti savo speliones biski yra juokinga.ne....ui isvazinet is salutinio galvojant kad vaziuoji pagrindiniu.
  • Parlekes :
    Eksperte uzsidek pats akinius kur tu griovį matai,paprasyk kad galvos ekspertizė padarytu o tai kažkokias nesąmones sneki gal krūmuose tupejei su radarų kad greitį žinai kad viršijo?
  • 2016 :
    Situacija aiski, marozas su lexusu ramia Kreksliu gatve leke labai neramiu greiciu, tuo metu Mitsubisi islindes net nespejo suprast kur ir kaip griovy atsidure. Jei dar kyla klausymu del akivaizdziai Lexus virsyto greicio, kreipkites i expertus.
    • LS :
      Kreipkis pas psichologus ar dar kur tik nori:)))
    • Aure :
      Ekspsrtas tu :D atsimerkia tegul is salutinio kelio isvazeves :) kalbat tik kad kalbet,
  • Emigrantas :
    Oplia pikst pokst keberiokst bus kitas Lexusas svarbu nera suzalojimu
    • LS :
      :DDDD
  • Nijole :
    Galvojau kad griaustinis sudundejo o cia va ciut ozkos nenumuse vajezau kaip baisu.
  • Ukmergiskis :
    Mitsubishi senai i metala reikejo grusti o Lexus tai jau gaila....

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas