Varžybų momentas. Algimanto ČIŽOS nuotr.

Sportas

„Olimpas“ Molėtuose patiesė „Ežerūną-Karį“

Ukmergės „Olimpo“ draugiškų varžybų ciklas, ruošiantis Regionų krepšinio lygos kovoms, įsibėgėja. Ukmergiškiai išvykoje privertė pasiduoti Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) ekipą.

Spalio 1-osios vidurdienį Molėtų krepšinio arenoje prasidėjo rungtynės tarp vietos „Ežerūno-Kario“ ir Ukmergės „Olimpo“. NKL ekipa mūsų komandos neišgąsdino ir po atkaklios kovos pergalė rezultatu 73:67 buvo ukmergiškių rankose.

Nors susitikimas vyko apylygiai, „Olimpui“ antrame kėlinyje buvo pavykę išsiveržti į priekį 9 taškais (24:15). Tačiau aukštesnėje lygoje rungtyniaujantys molėtiškiai netruko pasivyti. Rungtynės vyko taškas į tašką, kol prasidėjus ketvirtam kėliniui „Ežerūno-Kario“ krepšininkai spurtavo ir išsiveržė 7 taškais. Vis dėlto „Olimpo“ tai neišgąsdino. Sėkmingo komandinio žaidimo tiek puolime, tiek gynyboje dėka ukmergiškiai ne tik išlygino, bet ir persvėrė rezultatą. Ketvirčio pradžioje išsiveržę molėtiškiai sustojo ir iš viso per kėlinį pelnė tik 12 taškų. Tuo tarpu „Olimpas“ įmetė 21.

Ukmergiškių gretose rungtyniavo du nauji krepšininkai – pernai Vilniaus „Lietuvos ryto“ antroje komandoje žaidę Edvinas Lebeckas ir Ignas Repčys. Be to, į komandą grįžo Domantas Zubrickis. Rungtynes dėl nedidelių traumų praleido Paulius Joneliūnas ir Žygimantas Čiurinskas, Paulius Bružauskas šiuo metu yra išvykęs.

Galutinę komandos sudėtį planuojama pristatyti kitą savaitę.

Rezultatyviausiai Ukmergės „Olimpo“ gretose rungtyniavo Modestas Gilys, pelnęs 14 taškų. Eduardo Rogačiovo sąskaitoje 13, E. Lebecko – 12 taškų.

Molėtų „Ežerūno-Kario“ gretose Albertas Valiulis įmetė 24 taškus.

Kitos draugiškos „Olimpo“ rungtynės vyks spalio 15 dieną Ukmergėje, turnyro, skirto žymiam miesto krepšinio treneriui Česlovui Švabinskui atminti, metu. RKL sezonas startuoja spalio 20 dieną.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Barnypok :
    66r0ym http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
  • Ukmerge :
    Reik reklamos kada zais olimpas ir vilkmerge namuose

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas