Asociatyvinė nuotrauka. Dainiaus VYTO nuotr.

Kriminalai

Pareigūnai sučiupo kišenvagius

Rugsėjo 17-ąją, apie 10.35 valandą, Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai Centrinėje turgavietėje, esančioje Klaipėdos gatvėje, sulaikė kišenvagius, kurie iš vyro rankinės pagrobė piniginę.

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, šeštadienį turguje patruliavę ir civilius rūbus vilkėję pareigūnai prie vienos prekyvietės pastebėjo neįprastą grūstį. Taip pat policininkai pamatė, kaip nuo būrelio žmonių staiga atsiskyrė dvi moterys ir vyras bei sparčiu žingsniu pasuko link vartų. Pareigūnams pradėjus vytis, trijulė pasileido bėgti. Netrukus bėgliai buvo sulaikyti. Paaiškėjo, kad tai Panevėžio miesto gyventojai – 41-erių ir 37-erių metų moterys bei 30-metis vyras. Trijulė buvo pristatyta į Ukmergės rajono policijos komisariatą. Sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl kišenvagystės. Visi jie praeityje jau teisti už vagystes.

Tą pačią dieną turgavietėje įvykdyta dar viena vagystė. Laikotarpyje nuo 10 iki 11 valandos iš moters rankinės buvo pavogta jos piniginė su 12 eurų, asmens tapatybės, banko mokėjimo, nuolaidų kortelėmis, pensininko pažymėjimu.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas