Vairuotojai nesutarė, kuris kaltas.

Kriminalai, Naujausi

Mieste – keturi eismo įvykiai

Rugsėjo 13-oji, antradienis, kai kuriems vairuotojams nebuvo sėkminga. Mieste užfiksuoti net keturi eismo įvykiai. Apie tris iš jų buvo informuota ir policija.

Apie 13.45 valandą Klaipėdos gatvėje, netoli sankryžos su Kauno gatve, susidūrė krovininis autobusėlis „Iveco“ ir lengvasis automobilis BMW. Pastarasis suko iš stovėjimo aikštelės, esančios prie universalinės parduotuvės, o „Iveco“ – iš aikštelės, esančios prie pašto. Abu automobiliai rikiavosi į kairę eismo juostą, nes norėjo važiuoti į miesto centrą. Kadangi vairuotojai nesutarė, kuris iš jų kaltas dėl eismo įvykio, buvo iškviesta policija.

Apie 14.45 valandą policijai pranešta, kad Vytauto gatvėje, netoli prekybos centro „Eifelis“ esančios saugumo salelės, avarijos metu apgadintas ten stovintis kelio ženklas „Apvažiuoti iš dešinės“. Šis ženklas priklauso rajono savivaldybei. Policija į eismo įvykį nebuvo kviesta, nes vairuotojai patys užpildė eismo įvykio deklaracijas.

Nukentėjo kelio ženklas Vytauto gatvėje, prie „Eifelio“.

Nukentėjo kelio ženklas Vytauto gatvėje, prie „Eifelio“.

Dar viena techninė avarija įvyko V. Kudirkos ir Maironio gatvių sankryžoje. Nuo gimnazijų Maironio gatve važiavęs automobilis BMW nesustojo prie „Stop“ ženklo ir nepraleido pagrindine gatve link „Rimi“ prekybos centro važiavusio automobilio „VW Sharan“ su priekaba. Eismo įvykio metu buvo apgadinti ne tik automobiliai, bet ir kelio ženklas. Vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaracijas.

Automobiliai susidūrė Maironio ir V. Kudirkos gatvių sankryžoje.

Automobiliai susidūrė Maironio ir V. Kudirkos gatvių sankryžoje.

Policijos pagalbos neprireikė tik Anykščių gatvėje, netoli prekybos centro „Maxima X“, susidūrus dviem automobiliams. Apie 12 valandą Anykščių gatve link Vytauto gatvės važiavusio autobuso nepraleido iš aikštelės sukantis „Lexus“ markės lengvasis automobilis.

Laimei, visų avarijų metu žmonės nebuvo sužaloti.

Dainiaus VYTO nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Amber :
    Važinėkit dviračiu.
  • Ukmergietis :
    JUS MAN GERIAU PAAISKINKITE SALELIU BUVIMA,JUK TAI TIK PINIGU PLOVIMAS ,JOS VISAI NEEFEKTYVIOS,O DAR LABIAU PADIDINS EISMO KAMSCIUS ,NES BUDAVO GALIMA SUKTI DVIEM JUOSTOMIS KAI KUR O DABAR NUSIDRIEKS DAR DIDESNES EILES GATVESE

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas