Asociatyvinė nuotrauka. Pixabay.com nuotr.

Nuomonių telefonas

Kodėl prekė reklamuojama, o jos įsigyti negalima?

Ukmergiškis Alvydas prisipažino turintis žalingą įprotį – esąs rūkalius ir perkantis cigaretes. Jų vyras dažniausiai įsigyja netoli jo namų, Vilniaus gatvėje, esančiame prekybos centre IKI. Ukmergiškis atkreipė dėmesį, kad parduotuvėje, virš kasų esančiuose stenduose, reklamuojama daugybės rūšių cigarečių: „Panašu, kad ten sudėta visų Lietuvoje gaminamų cigarečių pavyzdžiai. Prie kai kurių pakelių yra geltona – sumažinta – kaina. Pastarosiomis dienomis kelis kartus buvau prekybos centre, norėjau įsigyti jų pačių reklamuojamų, 2,5 Eur kainuojančių cigarečių, bet kasininkė man pareiškė, jog jų neturi. Ji pasiūlė man pirkti kitų, kurios nėra atpigintos ir kainuoja 2,7 Eur. Pasidarė keista, kodėl prekė reklamuojama, o jos įsigyti negalima. Kreipiausi į prekybos centro vadybininką. Jis išklausė mane ir atnešė vieną pakelį, kainuojantį 2,5 Eur. Paklausiau, kodėl klaidinami pirkėjai – jei atpigintos prekės nėra, tai kam ji reklamuojama. Tačiau atsakymo neišgirdau. Iš pažįstamos pardavėjos girdėjau, jog tokių nukainotų cigarečių sandėlyje prikrauta daugybė dėžių, tačiau kažkodėl į prekybos salę jos nepatenka…”

Gyventojo išdėstytas mintis pakomentuoti paprašėme UAB „Palink“ viešųjų ryšių vadovę Bertą Čaikauskaitę. Ji atsiprašė pirkėjo už patirtus nepatogumus ir paaiškino, jog tai susiję su cigarečių pakuočių keitimu.

„Šiais metais keičiamos cigarečių pakuotės į naujas. Iki rugsėjo 20 dienos dar galima prekiauti seno pavyzdžio cigarečių pakeliais, todėl parduotuvės parduoda turimus likučius. Mūsų parduotuvėje Ukmergėje šiuo metu yra likę tik vienos rūšies cigarečių senose pakuotėse, visos kitos cigaretės jau yra naujose pakuotėse. Stenduose cigarečių pakeliai eksponuojami, kad suteiktume informaciją pirkėjams, kokių cigarečių yra parduotuvėje ir kokia jų kaina“, – teigė B. Čaikauskaitė.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas