AUTORIAUS nuotr.

Sportas

Antro rato pergale pradėti nepavyko

Savaitgalį startavo Vilniaus miesto III lygos antrasis ratas. Savo kovą čempionų vardo link tęsia ir Ukmergės FKK „Spartakas“.

Oficialių futbolo rungtynių nuo liepos 1 dienos nežaidę ukmergiškiai antrąją turnyro pusę pradėjo susitikimu namuose su svečiais, besivadinančiais „Naujieji Verkiai“. Lyderių pozicijoje prieš šias rungtynes buvęs „Spartakas“ į kovą ėjo kaip favoritas. Vis dėlto varžovai su pralaimėjimu tikrai nebuvo linkę sutikti ir stipriai pasipriešino šeimininkams

Varžybų pradžioje komandos apsikeitė viena kita pavojingesne ataka, kol pirmiesiems sėkmė nusišypsojo svečiams. Įvarčiu pasibaigusio momento metu ukmergiškių gynėjai nesuspėjo prie varžovo, kuris pasiuntė kamuolį į tinklą. Savo ruožtu „Spartakas“, neišnaudojęs poros pusprogių, ginklų nesudėjo. Po pakelto kampinio kamuolys nukrito tiesiai po Mindaugo Morkūno kojomis, kuris stipriu smūgiu išlygino rezultatą.

Antrojo kėlinio metu ukmergiškiai turėjo kamuolio kontrolę, tačiau jos įvarčiu paversti niekaip nesugebėjo. Tuo tarpu varžovai pavojingai kontratakavo ir tik sėkmingo „Spartako“ vartininko Nerijaus Kačinsko dėka pavyko išsigelbėti. Iki pat finalinio teisėjo švilpuko rezultatas nepakito. Arbitras savo užrašuose pasižymėjo 1:1 ir užbaigė rungtynes.

Ukmergiškių komandos kapitonas Igoris Krasinas po rungtynių nebuvo labai geros nuotaikos. „Manau, rezultatas geras varžovams, o ne mums. Prieš tankią jų gynybą kovojome, kaip galėjome.“ I. Krasino nuomone, didelės įtakos rungtynėms turėjo ilga pertrauka tarp pirmo ir antro ratų. „Visiška nesąmonė tinkamiausiu metų laiku daryti tokią ilgą pertrauką ir visą turnyrą baigti lapkričio pradžioje, kai į stadionus nebenori eiti nei žiūrovai, nei patys žaidėjai. Manau, jei rungtynės su „Naujaisiais Verkiais“ būtų vykusios pirmojo rato pabaigoje, rezultatą matytume kitokį“, – teigė jis.

FKK „Spartakas“ po 12 sužaistų rungtynių turi 26 taškus ir iš pirmos vietos nukrito į trečią.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas