„Maxima“ Anykščių gatvėje. Giedriaus AUGLIO nuotr.

Nuomonių telefonas

Artimiausiu metu parduotuvės atnaujinti neplanuoja

„Ukmergėje, Anykščių g. 6, esantis prekybos centras „Maxima X“ – daugelio ukmergiškių mėgiama ir gausiai lankoma parduotuvė. Tačiau mes nuolat atkreipiame dėmesį į apsilaupiusį prekybos centro pastato fasadą, seniai neremontuotas vidaus patalpas ir varganai atrodančią aplinką. Mes manome, kad jo savininkai turėtų į tai atkreipti dėmesį. Beje, šis prekybos centras atrodo prasčiausiai iš visų trijų Ukmergėje esančių. Galbūt netolimoje ateityje yra numatyti pastato Anykščių g. 6 išorės ir vidaus remonto darbai? – tokias mintis išsakė „Nuomonių telefonu“ paskambinęs skaitytojas.

Ukmergiškiui atsakė MAXIMA LT, UAB komunikacijos vadybininkė Milda Januškevičienė: „Dėkojame klientams už išsakytą nuomonę. Ukmergės mieste turime tris „Maxima“ tinklo parduotuves. Minėta parduotuvė mieste veikia jau 15 metų ir išties yra pamėgta vietinių pirkėjų. Jau ne vienerius metus prioritetą teikiame turimų parduotuvių atnaujinimui ir pritaikymui augantiems klientų poreikiams. Kol kas „Maxima“ parduotuvės, esančios Anykščių gatvėje, artimiausiu metu neplanavome atnaujinti, tačiau planus nuolatos peržiūrime, nes stengiamės atsižvelgti į vietinių klientų pastabas ir pasiūlymus.“

Palikite komentarą apie straipsnį

  • pirkis :
    maxima tyliai galanda kirvius.... ateina Lidlas (o tokiai Ukmergei, tai rimtas konkurentas toms musu maximoms, nes rinka maža, o centrų tiršta) :) o geriausia pulti iš pasalų ir netikėtai:) kai ateis Lidlas - bus ir žinių :) dabar viešai niekas nekalba, kokie planai :)
  • Anonimas :
    Turiu dvi parduotuves kuriose lankausi tai Vilniaus ir Anykščių Maxima. Pritariu, kad Anykščių gatvės Maxima turėtų ne tik atsinaujinti bet ir prasiplėsti.
  • Anonimas :
    Galetu netik atnaujinti,bet ir issiplesti,kad butu didesnis pasirinkimas ka nusipirkt

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas