Asociatyvinė nuotrauka. freeimages.com nuotr.

Kriminalai

Paslėpta kamera padėjo sučiupti šiukšlintoją

Ukmergės aplinkosaugininkams pavyko nustatyti asmenį, kuris šalino stambiagabarites atliekas, pažeisdamas nustatytą tvarką.

Vilniaus regiono aplinkos apsaugos departamento tinklapyje rašoma, kad Ukmergės rajono agentūros inspektorius, pastebėjęs, jog nuošalioje vietoje vis atsiranda stambiagabaričių atliekų, ten įrengė slapto stebėjimo kamerą. Keletą dienų slapta buvo fiksuojama, kas vyksta prie nelegalaus sąvartyno.

Peržiūrėjus filmuotą bei fotografuotą medžiagą nustatyta, kad jaunas Ukmergės rajono gyventojas vidury dienos automobiliu su priekaba atvežė ir išmetė seną šaldytuvą, automobilio sėdynę ir kitus panašius daiktus, kuriuos privalėjo pristatyti į stambiagabaričių atliekų surinkimo aikštelę. Pagal automobilio valstybinius numerius operatyviai buvo nustatytas tai padaręs asmuo. Iškvietus jį į agentūrą ukmergiškis prisipažino padaręs pažeidimą ir paprašė duoti šiek tiek laiko klaidą ištaisyti.

Atvykęs po kelių valandų aplinkosaugininkams jis pristatė dokumentus, liudijančius, kad savo neteisėtai pašalintas atliekas surinko ir perdavė atliekų tvarkytojui. Pažeidėjui surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Vacys :
    Ne kameru reikia,o viesinimo. Kiek uz tai gresia? Kiek zmogelis gavo? Inicialai? Auto marke? O gal cia mano kaimynas ir man per tvora meta tik as kameros neturiu.
  • vietinis :
    reikia tokių kamerų Lyduokiuose
    • Ciunga cianga :
      Aha syka visi kas netingi.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas