Kriminalai

Vaivadiškiuose – pirma šiemet gaisro auka

Liepos 3-osios rytą gesindami Siesikų seniūnijos Vaivadiškių kaime kilusį gaisrą ugniagesiai rado stipriai apdegusį vyro (g. 1949 m.) kūną. Tai pirmas šiais metais rajone gaisre žuvęs žmogus.

Ugniagesiai pranešimą apie Vaivadiškių kaimo Dvaro gatvėje esančiame P. K. priklausančiame gyvenamajame name kilusį gaisrą gavo sekmadienio rytą, 7.32 valandą. Atvykus pirmam gaisrininkų ekipažui, iš medinio vieno aukšto namo veržėsi dūmai, jų buvo pilnos patalpos. Užgesinus ugnį, apie 7.55 valandą, ugniagesiai su kvėpavimo organų apsaugos aparatais įėjo į namo vidų. Viename iš kambarių ir buvo aptiktas šeimininko lavonas. Gaisro metu išdegė kambarys ir jame buvę namų apyvokos daiktai. Išardytas perdengimas virš degusio kambario. Kiti du kambariai aprūko.

Pirminiais duomenimis, ryte, kai kambaryje įsiplieskė ugnis, vaivadiškietis dar nebuvo atsikėlęs. Žmogus namuose buvo vienas, jį prižiūrėjusi moteris ravėjo daržą. Kai ji apie pusę aštuntos grįžo į namus, pamatė iš vidaus besiveržiančius dūmus. Įeiti į kambarį, kur buvo P. K., ji jau neturėjo galimybės. Moteris išbėgo pas kaimynus kviesti pagalbą.

Policijos pareigūnai, atvykę į įvykio vietą ir apžiūrėję lavoną, išorinių smurto žymių nerado. Žmogaus mirties priežastis bus žinoma atlikus palaikų tyrimą Valstybinėje teismo medicinos tarnyboje. Įtariama gaisro priežastis – netvarkingo elektros ilgintuvo naudojimas.

Dėl šios nelaimės rajono Policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas